Specialiteter og færdigvarer

I køkkenet afprøves og udvikles nye ideer og opskrifter.

En del af disse er blevet til spændende og velsmagende færdigvarer og specialiteter med tang som den væsentligste ingrediens.

Tangprodukter fra Læsø Tang Sunde og velsmagende tangprodukter - superfood lige til at spise.

Tangpesto

Håndrørt tangpesto, 100 gram

Tangchips, sukkertang

10 gram tangchips af sukkertang

Syltet blæretang, 35 gram

Syltet blæretang med Læsø Honning, 60 gram

Tangsyltetøj, æble

Æblesyltetøj med sukkertang

Tangsyltetøj, solbær

Solbærsyltetøj med sukkertang

Tangen kontrolleres

En meget grundig kontrol af tangen for eventuelle urenheder er en vigtig del af arbejdet i køkkenet.

Saltede mandler, 75 gram

Saltede mandler, 75 gram

Linde-the, 10 gram

The af tørrede lindebloster - dansk

Tangsennep - stærk

Tangsennep - stærk, men ikke for stærk

Tangchips, blæretang

10 gram tangchips af blæretang

Tangknækbrød

Knækbrød med tang

Tangsyltetøj, rabarber

Rabarbersyltetøj med sukkertang

Tangsyltetøj, blomme

Blommesyltetøj med sukkertang

Tangolie

Neutral rapsolie med blæretang. 250 ml.

Tangsalt, blæretang

Læsø Sydesalt med blæretang, 80 gram

Tangbjesk, en sød hilsen, 20 cl.

Tangbjesk, et sødt ps tilden gyldne hilsen fra havet, 20 cl.

Mandelduetter. 75 gram

Brændte mandler med Læsø Salt, 75 gram